top of page

Online floral sales made easy

Wij verzorgen de online bloemen en plantencategorie voor toonaangevende online retailers , waaronder:  Greetz, Waitrose, BloomPost Plantje.nl en Euroflorist. 
 
  

Samen bepalen we de beste invulling voor uw assortiment. Van brievenbusbloemen tot echte 'WOW' boeketten en hippe kamerplanten. 

Alle onze producten staan vers op voorraad in een van onze geconditioneerde fulfilment centra. Daar personaliseren we uw order en maken deze klaar voor verzending. 

 
Volledige ontzorging
Assortiment
Wij bieden een uniek assortiment dat 
aansluit op de actuele
behoefte van uw doelgroep.

Onze collectie beweegt met de seizoenen en uiteraard pakken we flink uit tijdens speciale events zoals Valentijnsdag, Moederdag en Kerst. 
 
Sourcing
Wij selecteren onze kwekers met zorg en werken daarin nauw samen met onze zusterbedrijven binnen Dutch Flower Group. 

Al onze bloemen en planten komen zonder tussenwegen dagvers van geselecteerde en bovendien duurzame kwekers. 
Quality management
In iedere stap van de keten borgen wij een optimale kwaliteit. Van kweker tot consument.  

Kom zeker eens kijken in onze uitbloeiruimte waar we doorlopend het vaasleven testen van alle boeketten uit onze collectie.
IT connectivity
Iframe, white label, API of EDI? We realiseren optimale verbinding tussen uw salesomgeving en onze catalogus, voorraadsysteem en dropshipment.

 
Duurzaamheid
Duurzaamheid is een intrinsiek onderdeel van onze bedrijfsvoering.  Van energie en waterverbruik tot kwekerskeuze en verpakkingsmaterialen. 

e-Flora is een van de koplopers in de sector. Zo voeren wij als een van de weinige bedrijven in de sector een collectie die voor 100% afkomstig is van gecertificeerde kwekers. 
Fotografie
Wij hebben de beschikking over een interne fotostudio en full time fotograaf.

Van alle producten in ons assortiment is een uitgebreide set foto's beschikbaar. Varierend van strakke 'studiofoto' tot sfeerfotografie. 

 
Fulfilment
Onze fulfilmentcentra zijn uniek en de enige in hun soort. Duizenden boeketten staan in optimale condities klaar om verzonden te worden naar de gelukkige ontvanger.

Voor 22.00 uur geplaatste orders in Nederland worden nog de volgende dag bezorgd. 7 dagen per week. 

 
AMAP Technologie
Als enige bloemenbedrijf ter wereld hebben wij de beschikking over gepatenteerde AMAP technologie. Deze stelt ons in staat om door middel van zuurstofreductie bloemen zonder water en koeling tot wel 7 dagen vers te houden

Deze technologie zetten we onder andere in bij onze retailpartners die bloemen willen integreren in de thuisbezorging van boodschappen. 
Bezorging
Wij werken nauw samen met nagenoeg alle pakket en koeriersdiensten. 

U heeft zelf de keuze of u op uw eigen contract wilt werken, of u aansluit op onze collectieve contracten
bottom of page