top of page
%5B2%5Dgroepsfoto%20e-flora_edited.jpg

aboutus

We are e-Flora. The e-commerce specialists of Dutch Flower Group. It's our mission to drive the online floral revolution. We do so by initiating, supporting and servicing online floral shops and other digital points of sale. 

De e-commerce specialisten van Dutch Flower Group

Mariella-e-flora.jpg
Dave-e-flora1.jpg

OUR TEAM

Well.. part of our team :-) We are now 65 people  strong.

Ed-e-flora.jpg
Tommy[e-flora]website.jpg
Anouk-e-flora-website.jpg
Danny-e-flora.jpg

Benieuwd wie ik ben?

 

Klik op mij!

Kirsten2-e-flora-website.jpg

CLICK

Derek-e-flora.jpg
Nikki-e-flora2.jpg
Max-e-flora.jpg

Energiek - Positief - Professioneel

- een plek om samen jezelf te zijn -

Kees-e-flora2.jpg
Monika-e-flora.jpg
Hans-e-flora.jpg
Mariel-prop-e-flora.jpg

MARIELLA

manager operations

‘Always look on the bright side of life’.

 

Binnen het bedrijf is Mariella een bezig bijtje. Ze houdt ervan om te sleutelen aan processen en producten. Net zolang totdat het een match is, zowel voor e-Flora als voor de klant.

 

Haar lievelingsbloem, waar ze extra vrolijk van wordt is de Pink Hawaiian Coral pioen. 

 

Ze is gek op skiën wat ze jaarlijks doet met een grote groep vrienden en familie. Verder houdt ze van spelletjes spelen, kunst bekijken.. en nog veel meer! Te veel om op te noemen. Ze is meestal goedlachs, maar pas op in de vroege ochtend. Dan kan je d’r beter even met rust laten ;-)

Mariella

INGE

customer care

Hoe leuk is het om mensen blij te maken met bloemen? Inge vindt het geweldig en ze doet het al heel wat jaartjes! Ze geniet van de momenten wanneer een klant haar belt met een compliment. Bijvoorbeeld omdat de bloemen zo lang staan of hoe goed het probleem is opgelost. Dat soort momenten verveelt Inge echt niet.


Inge krijgt er energie van als iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Daardoor spreekt ze klanten altijd vriendelijk aan en deze vriendelijkheid krijgt ze dus ook vaak terug! 


Voordat ze aan haar werk begint, laat Inge haar lieve hondje uit en begint ze met een frisse start van de dag. Samen met haar collega Renate vormt ze een gezellige combi. Ze overleggen veel samen om de klant het beste advies of oplossing te bieden. Is er bijvoorbeeld een bestelling een keertje niet goed gegaan? Dan lossen ze 't altijd op... zo nodig met een bloemetje. Zo vriendelijk is ze dan ook wel weer ;-)

Inge-prop-e-flora.jpg
Inge
Derek-prop-e-flora-website.jpg

DEREK

operations manager

Derek houdt zich bezig met de ontwikkeling van alle processen binnen e-Flora, om alles op rolletjes te laten verlopen. Dit geldt voor de processen van nu maar ook voor in de toekomst. Hij kijkt graag naar hoe een proces beter kan of hoe het veranderd kan worden. Alles kan altijd beter, het is nooit af. Daarom is verandering in Derek’s ogen de norm! Daarbij gaat hij een intellectuele uitdaging nooit uit de weg. Hij kickt op het vinden van de juist oplossing. 

 

Derek start de dag het liefst met een goede kop koffie, daarbij werkt hij graag met een koptelefoon op voor een optimale concentratie. In de avond uurtjes speelt hij graag een potje tennis of gaat hij kickboksen om zijn lichaam en geest even te resetten en op te laden. Zo start hij de volgende dag weer met een frisse blik!

Derek

ANOUK

product manager

Anouk is onze spin in het web en dat vindt ze echt te gek! Alles wat er bij ons verkocht wordt passeert eerst Anouk. Van artikelbeheer – calculaties - klantcontact tot systeeminvoer, heel divers.

Ze is elke dag vroeg uit de veren en klaar om ervoor te gaan! Ze houdt van een hoge werkdruk en is een echte control freak.

 

Naast haar werk en collega’s, krijgt ze ook veel energie van haar paard. Hier is ze elke dag te vinden, door weer en wind. Zomers vindt ze het heerlijk om op haar boot rond te varen, door de grachten van Amsterdam of de plassen van Aalsmeer.

 

Haar lievelingsbloem is de Germini. Deze bloem staat symbool voor: vrolijkheid, warmte en verbondenheid. Deze eigenschappen komen overeen met die van Anouk. Ze vindt het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en tevreden is. Ze knoopt graag alle touwtjes aan elkaar en zorgt hierdoor voor verbondenheid. Je kan altijd bij haar terecht.

Anouk-prop-e-flora.jpg
Anouk
Nikki-prop-e-flora.jpg

NIKKI

photographer & graphic designer

Onze Nikki is een spontane jonge spruit of moeten we zeggen sproet. Ze is verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van e-Flora. Ze zorgt ervoor dat alle bloemen en planten op de perfecte manier worden vastgelegd. Van productfotografie tot het designen van wenskaartjes: Nikki creëert het allemaal!

 

Samen met designer Tommy maakt ze bijzondere en unieke bloem- en planten cadeaus waar elke klant blij van wordt. Creativiteit en oog voor detail zit in haar bloed. Met haar eigenwijze en kritische blik weet ze heel goed wat on trend is. Haar liefde voor groen zie je terug in haar designs.

 

Het kan bij Nikki niet groen genoeg, van groene thee tot aan haar eigen Urban Jungle in huis – wat ook perfect gestyled is uiteraard. Als ze thuis is dan, want Nikki wordt het meest happy van dansen, zon, zee en strand!

Nikki

TOMMY

Head productdesigner

Dit is Tommy onze designer. Hij houdt van hard werken maar een geintje tussendoor kan geen kwaad. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het liefst start hij de dag lekker vroeg, dat is hij gewend door zijn eigen bloemenwinkel. Bij Tommy is geen dag hetzelfde en ze verlopen bijna altijd anders dan verwacht. Maar juist die afwisseling en dynamiek daar houdt hij van. 

 

Hij mag de leuke, mooie en kleurrijke boeketten en concepten die we bij e-flora hebben bedenken. Eigenlijk de leukste functie binnen het bedrijf! Hij is goed in het doorvertalen van een geefmoment naar een tastbaar product en dit als team doorzetten naar een succesvol item.

 

Verder vindt hij heel veel dingen leuk, houdt ervan om met zijn huis & tuin bezig te zijn. Maar ook om heerlijk uiteten te gaan en wordt hij gelukkig van theater in allerlei vormen. Daarnaast past hij samen met zijn vriend Ben sinds een jaartje op hun neefje en nichtje, dat is toch wel een van de dingen die hij super leuk vind om te doen!

Tommy-prop.jpg
Tommy
Hans-prope-flora.jpg

HANS

financial controller

Cijfers zijn zeg maar echt zijn ding!

 

Wanneer je aan Hans denkt, dan denk je aan controle. Een hele fijne eigenschap bij de functie die hij uitvoert. Hij bewaakt namelijk de processen en de geldstromen van e-Flora en daarin kun je je niet te veel laten leiden door aannames. Hans zit dan ook liever “op de centen” dan dat het hem door de vingers glipt.

  

Het eervolle aan zijn werk vindt Hans om ervoor te zorgen dat uit een wirwar van gegevens (zowel financieel als niet financieel) er aan het eind van de periode (maand, jaar) een helder, duidelijk maar bovenal een juist rapport gepresenteerd wordt.

In zijn vrije tijd bewaakt Hans ook de rust en structuur op het voetbalveld. Als scheidsrechter is hij rechtvaardig en schroomt hij niet om de boel af te fluiten als dat nodig is.

Hans

KEES

e-fulfilment manager

'Always on the move'

 

Dit is onze Kees, al 30 jaar een bloemenman in hart en nieren. Inmiddels heeft hij dan ook een groot netwerk in en om de bloemenveiling, om alle klantenwensen in vervulling te laten gaan. Wat de wens van de klant ook is! Zoek je een kleine vaas of een leather bag voor zaadjes? Kees springt op zijn fiets of belt zijn leverancier en het is in no time geregeld. 

 

Bij E-flora zorgt hij overdag voor een goed gevulde winkel zodat de orders 's avonds vers, fris en snel op weg kunnen naar de klant. Hij is altijd onderweg om de mooiste producten bij de klant te kunnen leveren!

Kees-prop-e-flora.jpg
Kees
Kirsten-prope-flora.jpg

KIRSTEN

accountmanager

Kirsten haar dag begint thuis altijd lekker chaotisch, maar op het werk start ze toch vrij vaak met een bakje koffie en een praatje met haar collega’s. ;-)

Haar werkzaamheden binnen e-Flora bestaan voor het grootste gedeelte uit relatiebeheer en het realiseren van new business.

De stip aan de horizonis voor Kirsten het streven naar een succesvolle samenwerking. 

Elke aanvraag is uniek en de wens van de klant staat bij haar centraal. Ze denkt graag met je mee en niks is te gek!

 

Kirsten is enthousiast, spontaan en super gemotiveerd. Ze wil altijd 120% scoren en dat is tevens haar valkuil. Ze wil graag scoren graag en als ze dan net mis schiet dan kan ze daar weleens goed zuur van zijn. Kirsten is een echte teamspeler, maar ze vindt het ook heerlijk om in haar eigen bubbel te zitten en zich vast te bijten in een project!

 

Haar grootste hobby is tennis en dit doet ze dan ook als het even kan 3 x per week. Verder is haar dochter Vita haar grootste trots!

Kirsten haar werk binnen e-Flora is ook zeker een passie voor hoor, elke dag weer nieuwe bedrijven/ mensen leren kennen maakt het dat geen enkele dag hetzelfde is. Verder is e-Flora natuurlijk ook echt een levendig bedrijf dus saai vindt ze het nooit. ;-)

Kirsten

MAX

e-fulfilment supervisor

Bij een bos bloemen hoort een mooie kaart, leuke tekst of iets lekkers. Max zal dit wel even voor jullie fixen. Met elke dag weer een rondreis door heel Nederland. Van het oosten naar het westen.. Max blijft vrolijk. Zelfs in de files zit hij met een lach achter het stuur.

 

Na een drukke week met overal en nergens zijn vindt hij het heerlijk om de weekenden even lekker niks te doen. Opladen voor weer een nieuwe week vol actie op werk. Max zegt ook; Werk is een bezigheid waar je meer tijd door brengt dan iedere andere plek. Zorg er dus voor dat je werk een feestje is! En dat ervaart Max in levende lijve.

Max-prope-flora.jpg
Max
Renate-prop-e-flora.jpg

RENATE

customer care

Deze vrolijke krullenbol is Renate. Drie dagen in de week is ze samen met Ingeop de klantenservice druk bezig om alle klantenvragen zo goed mogelijk af te handelen. Doordat de vragen erg uiteenlopend zijn, is haar werk erg afwisselend. En juist deze afwisseling maakt haar werk zo leuk. Klanten helpen, vragen beantwoorden, klachten oplossen en zomaar een belletje van een klant die zo blij is met de bloemen, daar wordt Renate blij van!

 

Renate gaat ook glimlachen van pure chocolade met hazelnoten en drop! Dat is toch wel haar guilty pleasure. Sporten is dat niet echt, maar ze rent toch regelmatig een rondje rennen om alles een beetje in balans te houden.

 

Haar twee kinderen zorgen voor de grootste glimlach! Haar vaste prik is dan ook om op zaterdag bij de voetbalclub langs de lijn staan en hen aan te moedigen. Samen met haar man zijn ze soms net een logistiek bedrijf, maar runnen het prima.

Renate

DANNY

online marketing manager

Nice to meet you! Danny is een nuchtere dertiger en woont samen met zijn vrouw Claire & kids James, Sofie & Julie in Naaldwijk (Westland).

 

Om 5.15 uur gaat zijn wekker en na een snelle douche springt Danny in de auto richting Aalsmeer. Hij begint de dag met een heerlijk bakje koffie en het bekijken van alle sales van onze klanten. Als category-manager vindt hij het een echte uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Door verschillende projecten blijft zijn werk iedere dag weer afwisselend. 

 

Danny is geen ochtendmens maar alles went en het vroege opstaan dus ook. Sinds de start van E-flora in 2017 werk hij bij het bedrijf. Doordat het een modern bedrijf is met een gezellig klein team met 1 doel: mensen een lach bezorgen. Daar staat hij graag vroeg voor op.

 

Danny ontspant door te sporten (fitness en wielrennen), series te kijken op Netflix en door in de auto boeken te ‘luisteren’ via de app Storytell. Het weekend is echt familytime en dan onderneemt hij leuke dingen met zijn gezin.

Danny-prop-e-flora.jpg
Danny
Dave-prop-e-flora.jpg

DAVE

managing director

Onze coach, inspirator en verbinder. 

Centraal voor hem staan mensen, betekenis, richting en duurzaamheid. Duurzaamheid in de meest letterlijke betekenis van het woord. Hij wil samen bouwen aan iets dat langdurig en goed blijft bestaan. 

 

Hij heeft ook een wat minder serieuze kant, houdt de spirit er altijd in en loopt dankzij zijn enthousiasme af en toe hopeloos in de weg bij creatieve sessies en fotoshoots. 
 

Dave
Ed-prop-e-eflora.jpg

ED

e-fulfilment supervisor

Onze plantenman Ed was ruim 34 jaar geleden DJ in een discotheek. Hoe cool! Via, via is hij terechtgekomen bij Holland Blumen Markt in Oostenrijk. Later in Nederland is hij gaan werken bij de plantenafdeling. Ed kon een aardig woordje Duits en vergaarde een plekje op de verkoopstoel. Zo werd hij verkoper en verkocht hij planten naar Duitstalige landen, het voormalige Oostblok en de Balkanlanden. Hij vindt het geweldig en mooi om een bedrijf te zien groeien!

 

Nu is hij onze supervisor, hij vindt het geweldig om te zien wat wij met z’n allen presteren iedere dag! Zo zegt Ed ook; Het mooie als je in de e-fulfilment werkt is dat je alles door je handen krijgt. Bloemen, boeketten, planten, chocolade, wijn en ook zelfs heerlijk geurende beautypakketten. Nog mooier is dat wij zoveel mensen per dag blij kunnen maken!

Ed
Monika-prop-e-flora.jpg

MONIKA

e-fulfilment employee

Dit is Monika ze werkt al vanaf het begin bij ons. Ze houdt er enorm van om boeketten te maken en te helpen met de kwaliteitscontrole. Samen met de rest van het team werkt ze in de koelcel om de boeketten te ordenen en rangschikken voor de klanten. Ze is echt een alleskunner op de werkvloer. Van de kaartjes printen tot het flowpacken van onze brievenbusbloemen. Ze weet alle ins-en-outs.

 

Wanneer Monika vrij is vindt ze het heerlijk om te ontspannen met een mok warme chocolademelk of om overheerlijke cakes te bakken voor de collega’s op het werk, wat is ze toch een schatje!

Monika
bottom of page