top of page
Zoeken
  • Nikki

Greetz uitgeroepen tot Logistieke Webshop van het jaar

Bijgewerkt op: 29 aug. 2019

Onze partner Greetz ontving de prijs gisteren tijdens het E-commerce Live! event van Emerce in De Beurs van Berlage te Amsterdam uit handen van juryvoorzitter Egbert Guis.

Team Greetz.


"Greetz gaat goed om met de piekvorming waar het mee te maken heeft. Daarnaast biedt het same day delivery, een ambitieuze ambitie." .

We zijn enorm blij voor Greetz, met wie we samen in 5 jaar tijd een ongekend professionele bloemenketen hebben opgebouwd. Greetz is uitgegroeid tot marktleider in 'boxed flowers' en biedt bovendien een ongekende range aan personalisatie die wij met plezier toepassen op de bloemen- en plantenbezorgingen. Wat opvalt bij Greetz, zo vindt de jury, is de complexiteit van hun logistieke proces. Producten moeten bewerkt worden en de voorraad wordt beheerd op meerdere locaties. Goede timing is nodig tussen alle deelprocessen evenals consolidatie. Greetz sprong er ook uit vanwege hun goede communicatie met de klant.

Piekmomenten Juryvoorzitter Egbert Guis licht toe: “Voor het capaciteitsmanagement wordt er gekeken naar de gehele keten; voorraadbeschikbaarheid, warehouse- en transportcapaciteit. Hierbij is niet de commercie leidend, maar bewegen ze in samenspel met logistiek. Wat verder opvalt is dat ze op piekmomenten de klant op slimme wijze andere opties bieden, om zo de drukte aan te kunnen. Het draait bij Greetz dan ook echt om het leveren op de beloofde dag.

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page