top of page
Mariella-e-flora.jpg
Dave-e-flora1.jpg

OUR TEAM

Gaan jullie de uitdaging met ons aan? Dan staat ons team van e-Flora direct voor je klaar.

Agatha-e-flora.jpg
Kirsten-e-flora.jpg
Tommy[e-flora]website.jpg
Anouk-e-flora-website.jpg
Danny-e-flora.jpg

CLICK

Benieuwd wie ik ben?

 

Klik op mij!

Derek-e-flora.jpg
Nikki-e-flora2.jpg
Max-e-flora.jpg
Hans-e-flora.jpg

OUR

VISION

Kees-e-flora2.jpg
Inge-e-flora.jpg

WE DELIVER HAPPINESS

Deze boodschap willen wij uitdragen naar onze klanten

Ed-e-flora.jpg
Monika-e-flora.jpg
Inge-e-flora.jpg
Renate-e-flora.jpg

Energiek - Positief - Professioneel

- een plek om samen jezelf te zijn -

Mariel-prop-e-flora.jpg

MARIELLA

manager operations

‘Always look on the bright side of life’.

 

Binnen het bedrijf is Mariella een bezig bijtje. Ze houdt ervan om te sleutelen aan processen en producten. Net zolang totdat het een match is, zowel voor e-Flora als voor de klant.

 

Haar lievelingsbloem, waar ze extra vrolijk van wordt is de Pink Hawaiian Coral pioen. 

 

Ze is gek op skiën wat ze jaarlijks doet met een grote groep vrienden en familie. Verder houdt ze van spelletjes spelen, kunst bekijken.. en nog veel meer! Te veel om op te noemen. Ze is meestal goedlachs, maar pas op in de vroege ochtend. Dan kan je d’r beter even met rust laten ;-)

Mariella

INGE

customer care

Hoe leuk is het om mensen blij te maken met bloemen? Inge vindt het geweldig en ze doet het al heel wat jaartjes! Ze geniet van de momenten wanneer een klant haar belt met een compliment. Bijvoorbeeld omdat de bloemen zo lang staan of hoe goed het probleem is opgelost. Dat soort momenten verveelt Inge echt niet.


Inge krijgt er energie van als iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Daardoor spreekt ze klanten altijd vriendelijk aan en deze vriendelijkheid krijgt ze dus ook vaak terug! 


Voordat ze aan haar werk begint, laat Inge haar lieve hondje uit en begint ze met een frisse start van de dag. Samen met haar collega Renate vormt ze een gezellige combi. Ze overleggen veel samen om de klant het beste advies of oplossing te bieden. Is er bijvoorbeeld een bestelling een keertje niet goed gegaan? Dan lossen ze 't altijd op... zo nodig met een bloemetje. Zo vriendelijk is ze dan ook wel weer ;-)

Inge-prop-e-flora.jpg
Inge
Derek-prop-e-flora.jpg

DEREK

operations manager

Derek houdt zich bezig met de ontwikkeling van alle processen binnen e-Flora, om alles op rolletjes te laten verlopen. Dit geldt voor de processen van nu maar ook voor in de toekomst. Hij kijkt graag naar hoe een proces beter kan of hoe het veranderd kan worden. Alles kan altijd beter, het is nooit af. Daarom is verandering in Derek’s ogen de norm! Daarbij gaat hij een intellectuele uitdaging nooit uit de weg. Hij kickt op het vinden van de juist oplossing. 

 

Derek start de dag het liefst met een goede kop koffie, daarbij werkt hij graag met een koptelefoon op voor een optimale concentratie. In de avond uurtjes speelt hij graag een potje tennis of gaat hij kickboksen om zijn lichaam en geest even te resetten en op te laden. Zo start hij de volgende dag weer met een frisse blik!

Derek

ANOUK

product manager

Anouk is onze spin in het web en dat vindt ze echt te gek! Alles wat er bij ons verkocht wordt passeert eerst Anouk. Van artikelbeheer – calculaties - klantcontact tot systeeminvoer, heel divers.

Ze is elke dag vroeg uit de veren en klaar om ervoor te gaan! Ze houdt van een hoge werkdruk en is een echte control freak.

 

Naast haar werk en collega’s, krijgt ze ook veel energie van haar paard. Hier is ze elke dag te vinden, door weer en wind. Zomers vindt ze het heerlijk om op haar boot rond te varen, door de grachten van Amsterdam of de plassen van Aalsmeer.

 

Haar lievelingsbloem is de Germini. Deze bloem staat symbool voor: vrolijkheid, warmte en verbondenheid. Deze eigenschappen komen overeen met die van Anouk. Ze vindt het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en tevreden is. Ze knoopt graag alle touwtjes aan elkaar en zorgt hierdoor voor verbondenheid. Je kan altijd bij haar terecht.

Anouk-prop-e-flora.jpg
Anouk
Nikki-prop-e-flora.jpg

NIKKI

photographer & graphic designer

Onze Nikki is een spontane jonge spruit of moeten we zeggen sproet. Ze is verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van e-Flora. Ze zorgt ervoor dat alle bloemen en planten op de perfecte manier worden vastgelegd. Van productfotografie tot het designen van wenskaartjes: Nikki creëert het allemaal!

 

Samen met designer Tommy maakt ze bijzondere en unieke bloem- en planten cadeaus waar elke klant blij van wordt. Creativiteit en oog voor detail zit in haar bloed. Met haar eigenwijze en kritische blik weet ze heel goed wat on trend is. Haar liefde voor groen zie je terug in haar designs.

 

Het kan bij Nikki niet groen genoeg, van groene thee tot aan haar eigen Urban Jungle in huis – wat ook perfect gestyled is uiteraard. Als ze thuis is dan, want Nikki wordt het meest happy van dansen, zon, zee en strand!

Nikki

TOMMY

Head productdesigner

Dit is Tommy onze designer. Hij houdt van hard werken maar een geintje tussendoor kan geen kwaad. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het liefst start hij de dag lekker vroeg, dat is hij gewend door zijn eigen bloemenwinkel. Bij Tommy is geen dag hetzelfde en ze verlopen bijna altijd anders dan verwacht. Maar juist die afwisseling en dynamiek daar houdt hij van. 

 

Hij mag de leuke, mooie en kleurrijke boeketten en concepten die we bij e-flora hebben bedenken. Eigenlijk de leukste functie binnen het bedrijf! Hij is goed in het doorvertalen van een geefmoment naar een tastbaar product en dit als team doorzetten naar een succesvol item.

 

Verder vindt hij heel veel dingen leuk, houdt ervan om met zijn huis & tuin bezig te zijn. Maar ook om heerlijk uiteten te gaan en wordt hij gelukkig van theater in allerlei vormen. Daarnaast past hij samen met zijn vriend Ben sinds een jaartje op hun neefje en nichtje, dat is toch wel een van de dingen die hij super leuk vind om te doen!

Tommy-prop.jpg
Tommy
Hans-prope-flora.jpg

HANS

financial controller

Cijfers zijn zeg maar echt zijn ding!

 

Wanneer je aan Hans denkt, dan denk je aan controle. Een hele fijne eigenschap bij de functie die hij uitvoert. Hij bewaakt namelijk de processen en de geldstromen van e-Flora en daarin kun je je niet te veel laten leiden door aannames. Hans zit dan ook liever “op de centen” dan dat het hem door de vingers glipt.

  

Het eervolle aan zijn werk vindt Hans om ervoor te zorgen dat uit een wirwar van gegevens (zowel financieel als niet financieel) er aan het eind van de periode (maand, jaar) een helder, duidelijk maar bovenal een juist rapport gepresenteerd wordt.

In zijn vrije tijd bewaakt Hans ook de rust en structuur op het voetbalveld. Als scheidsrechter is hij rechtvaardig en schroomt hij niet om de boel af te fluiten als dat nodig is.

Hans

KEES

e-fulfilment manager

'Always on the move'

 

Dit is onze Kees, al 30 jaar een bloemenman in hart en nieren. Inmiddels heeft hij dan ook een groot netwerk in en om de bloemenveiling, om alle klantenwensen in vervulling te laten gaan. Wat de wens van de klant ook is! Zoek je een kleine vaas of een leather bag voor zaadjes? Kees springt op zijn fiets of belt zijn leverancier en het is in no time geregeld. 

 

Bij E-flora zorgt hij overdag voor een goed gevulde winkel zodat de orders 's avonds vers, fris en snel op weg kunnen naar de klant. Hij is altijd onderweg om de mooiste producten bij de klant te kunnen leveren!

Kees-prop-e-flora.jpg
Kees
Kirsten-prope-flora.jpg

KIRSTEN

accountmanager

Haar dag begint thuis altijd lekker chaotisch, terwijl ze op het werk heerlijk geniet van haar kopje koffie en de rust. Ze houdt zich onder andere bezig met het relatiebeheer van E-flora en het realiseren van new business. Haar dag wordt ook aardig gevuld met het beantwoorden van mailtjes & telefoontjes van bedrijven en/of personen die opzoek zijn naar een leuk presentje, relatiegeschenk, een zakelijk account of die een aantal van onze producten wensen op te nemen t.b.v. eigen verkoop (third party sales).

 

Het leukste aan haar job vindt ze de samenwerking die je aangaat met bedrijven en het succes wat daaruit kan voortkomen. Kirsten is enthousiast, spontaan en erg gemotiveerd. Ze wil altijd 120% scoren, maar dat is tevens ook haar valkuil. Ze wil het altijd goed doen en als het dan een keertje niet lukt kan ze daar goed zuur van zijn. Ze is een teamspeler, maar vind het ook heerlijk om in haar eigen bubbel te zitten en zich vast te bijten in een project!

 

Haar grootste hobby is tennis en dit doet ze dan ook het liefst 3x per week. Verder is Vita, haar dochter, wel echt haar grootste trots!

Kirsten

MAX

e-fulfilment supervisor

Bij een bos bloemen hoort een mooie kaart, leuke tekst of iets lekkers. Max zal dit wel even voor jullie fixen. Met elke dag weer een rondreis door heel Nederland. Van het oosten naar het westen.. Max blijft vrolijk. Zelfs in de files zit hij met een lach achter het stuur.

 

Na een drukke week met overal en nergens zijn vindt hij het heerlijk om de weekenden even lekker niks te doen. Opladen voor weer een nieuwe week vol actie op werk. Max zegt ook; Werk is een bezigheid waar je meer tijd door brengt dan iedere andere plek. Zorg er dus voor dat je werk een feestje is! En dat ervaart Max in levende lijve.

Max-prope-flora.jpg
Max
Renate-prop-e-flora.jpg

RENATE

customer care

Deze vrolijke krullenbol is Renate. Drie dagen in de week is ze samen met Ingeop de klantenservice druk bezig om alle klantenvragen zo goed mogelijk af te handelen. Doordat de vragen erg uiteenlopend zijn, is haar werk erg afwisselend. En juist deze afwisseling maakt haar werk zo leuk. Klanten helpen, vragen beantwoorden, klachten oplossen en zomaar een belletje van een klant die zo blij is met de bloemen, daar wordt Renate blij van!

 

Renate gaat ook glimlachen van pure chocolade met hazelnoten en drop! Dat is toch wel haar guilty pleasure. Sporten is dat niet echt, maar ze rent toch regelmatig een rondje rennen om alles een beetje in balans te houden.

 

Haar twee kinderen zorgen voor de grootste glimlach! Haar vaste prik is dan ook om op zaterdag bij de voetbalclub langs de lijn staan en hen aan te moedigen. Samen met haar man zijn ze soms net een logistiek bedrijf, maar runnen het prima.

Renate

DANNY

category manager

Nice to meet you! Danny is een nuchtere dertiger en woont samen met zijn vrouw Claire & kids James, Sofie & Julie in Naaldwijk (Westland).

 

Om 5.15 uur gaat zijn wekker en na een snelle douche springt Danny in de auto richting Aalsmeer. Hij begint de dag met een heerlijk bakje koffie en het bekijken van alle sales van onze klanten. Als category-manager vindt hij het een echte uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Door verschillende projecten blijft zijn werk iedere dag weer afwisselend. 

 

Danny is geen ochtendmens maar alles went en het vroege opstaan dus ook. Sinds de start van E-flora in 2017 werk hij bij het bedrijf. Doordat het een modern bedrijf is met een gezellig klein team met 1 doel: mensen een lach bezorgen. Daar staat hij graag vroeg voor op.

 

Danny ontspant door te sporten (fitness en wielrennen), series te kijken op Netflix en door in de auto boeken te ‘luisteren’ via de app Storytell. Het weekend is echt familytime en dan onderneemt hij leuke dingen met zijn gezin.

Danny-prop-e-flora.jpg
Danny
Dave-prop-e-flora.jpg

DAVE

managing director

Dave is een gedreven visionair met oog voor detail en een groot gevoel voor ondernemen.

 

Een specialist in new business development en B2B sales. Durft altijd de klant centraal te zetten en staat open voor vernieuwing/verandering.

 

Creatief met een krachtige persoonlijkheid, heeft het vermogen mensen te inspireren, te overtuigen en te verbinden.

Dave

JEANET

e-fulfilment employee

Onze Jeanet is bij ons binnengerold niet door een cadeautje door de brievenbus, maar door een vacature door de brievenbus. Ze was opzoek naar een uitdaging en met haar bloemenverleden was dit de juiste uitdaging voor haar.

 

Ze staat 4 dagen in de week met veel plezier de kwaliteit van onze mooie producten te controleren.

 

In het weekend werkt ze als vrijwilligster bij de speel-o-theek in Hoofddrop, waar ze met plezier speelgoed uitleent. Hier haalt ze dan ook haar ontspanning uit na een week hard werken.

Janet-prop.jpg
Jeanet
Monika-prop-e-flora.jpg

MONIKA

e-fulfilment employee

Dit is Monika ze werkt al vanaf het begin bij ons. Ze houdt er enorm van om boeketten te maken en te helpen met de kwaliteitscontrole. Samen met de rest van het team werkt ze in de koelcel om de boeketten te ordenen en rangschikken voor de klanten. Ze is echt een alleskunner op de werkvloer. Van de kaartjes printen tot het flowpacken van onze brievenbusbloemen. Ze weet alle ins-en-outs.

 

Wanneer Monika vrij is vindt ze het heerlijk om te ontspannen met een mok warme chocolademelk of om overheerlijke cakes te bakken voor de collega’s op het werk, wat is ze toch een schatje!

Monika

EDER

e-fulfilment employee

Hola, como estas? Dit is waarmee Eder je elke dag vriendelijk begroet. Hij vindt het heerlijk op de werkvloer, met zijn leuke collega’s, voelt dit voor hem als een tweede thuis. Eder is een vrolijke en grappige jongen en niks is te gek voor hem. Van dozen vouwen, bloemen sorteren tot kasten in elkaar zetten. 

 

Hij houdt van het Nederlandse voetbal, in het speciaal Ajax, maar hij heeft liever Real Madrid ;-) Verder is hij gek op feestjes en vindt hij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Eder-prop-e-flora.jpg
Eder
Ed-prop-e-eflora.jpg

ED

e-fulfilment supervisor

Onze plantenman Ed was ruim 34 jaar geleden DJ in een discotheek. Hoe cool! Via, via is hij terechtgekomen bij Holland Blumen Markt in Oostenrijk. Later in Nederland is hij gaan werken bij de plantenafdeling. Ed kon een aardig woordje Duits en vergaarde een plekje op de verkoopstoel. Zo werd hij verkoper en verkocht hij planten naar Duitstalige landen, het voormalige Oostblok en de Balkanlanden. Hij vindt het geweldig en mooi om een bedrijf te zien groeien!

 

Nu is hij onze supervisor, hij vindt het geweldig om te zien wat wij met z’n allen presteren iedere dag! Zo zegt Ed ook; Het mooie als je in de e-fulfilment werkt is dat je alles door je handen krijgt. Bloemen, boeketten, planten, chocolade, wijn en ook zelfs heerlijk geurende beautypakketten. Nog mooier is dat wij zoveel mensen per dag blij kunnen maken!

Ed
bottom of page