Logo
Wij gebruikencookiesop onze website om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren. Door deze te accepteren ga je akkoord met het gebruik van zulkecookies.

Cadeaufavorieten van Rosa

Maak kennis met onze accountmanager Rosa! Ze helpt je graag bij het samenstellen van een origineel en betaalbaar zakelijk geschenk. Ons assortiment bestaat onder andere uit: brievenbusbloemen, planten, boompjes, boeketten en andere originele cadeaus. Altijd met aandacht voor de natuur. 

Speciaal voor zakelijke bestellingen, heeft Rosa een selectie gemaakt van de bestsellers uit ons assortiment. Succes gegarandeerd dus!  

1.        Brievenbus bloemen  

 

Iets te vieren of iemand bedanken voor een fijne samenwerking: zeg het met bloemen. Stuur een van onze speciale boeketten, geleverd door de brievenbus van je collega’s of deel ze uit op kantoor!

 

 

2.        Olijfboompje   

 

Breng de Mediterrane sferen bij iemand thuis met deze olijfboom. Een eigen baby boompje om helemaal zelf op te kweken! Geleverd inclusief verzorgingstips. Een duurzaam geschenk.

 

3.        Koffieplantje  

 

Met deze koffieplant geef je diegene een uniek en groen cadeau. Bij goede verzorging kunnen de eerste bonen van de koffieplant na zo’n 4 jaar geoogst worden en kan de ontvanger genieten van zijn eerste bakje zelfgekweekte koffie. 

 

4.        Zaaibommetjes 

 

Laten we de wereld een stukje vrolijker en groener maken. Deze zaaibommetjes zien er niet alleen ontzettend leuk uit, maar zijn ook nog eens goed voor de bijen & vlinders.

 

 

5.        Zaden met een boodschap: samen groeien, je bent goud waard of succes zaaien  

 

Laat zaden voor je spreken. De perfecte manier om iemand te verrassen met een kleinigheidje. Dubbele pret: bij het ontvangen van het cadeau en bij het uitkomen van de eerste zaadjes.  

 

6.        Lichtplantje  

 

Dit lichtplantje schittert op elk (thuis) kantoor. Geleverd inclusief lampje en batterijen, alleen nog even water toevoegen en genieten maar! 

 

 

7.        Kantoorplanten box 

 

Tover jullie kantoor in één keer om met de Kantoor Plantenbox! Stuk voor stuk kamerplanten van formaat, die het kantoor een direct groene uitstraling geven.  

 

 

8.        Silky Twist 

 

Het paradepaardje onder de cadeaus! Dit Silky Twist boeket bevat een combinatie van droogbloemen en zijden bloemen: dé aanwinst voor ieder interieur. Een boeket om voor eeuwig van te genieten.  

 

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden bij bestellingen vanaf 20 stuks:  

  

  • Verzenden naar één locatie of individuele adresse
  • Zelf gepersonaliseerde wenskaart ontwerpe
  • Betalen op factuur
  • Gepersonaliseerde cadeaus (bijvoorbeeld een sticker of wikkel)

  

Enthousiast geworden? Stuur Rosa dan een berichtje via sales@e-flora.nl of bel +31 (0)850047300 en Rosa zorgt ervoor dat jouw werknemers, collega’s of relaties een lach op het gezicht krijgen bij het ontvangen van onze cadeaus!  

  

Wederverkoper worden van onze groene en vrolijke producten? Stuur een berichtje naar sales@e-flora.nl en Rosa neemt contact met je op.