Logo
Wij gebruikencookiesop onze website om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren. Door deze te accepteren ga je akkoord met het gebruik van zulkecookies.
wenskaart

Een eco-friendly wenskaart

Trots op onze nieuwe eco-friendly wenskaarten! Vanaf nu drukken wij elk kaartje op papier gemaakt met onze eigen bloem- en plantresten. Alles voor een groenere wereld! 😄 

Kaarten gemaakt van onze eigen bloem- en plantresten

Met een kaartje kun je jouw zakelijke gift net wat persoonlijker maken. Extra leuk: met onze nieuwe eco-friendly wenskaarten stuur je nu niet alleen iets liefs, maar ook iets groens! Als je goed naar het kaartje kijkt, zie je zelfs de bloemenvezels nog zitten. Juist door dit effect hebben de kaarten een hele natuurlijke look. 

Wil je jouw logo of eigen design op het kaartje? Ook dat is geen probleem. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Van bloemenafval tot kaartje

Op onze productievloer hebben we regelmatig te maken met bloemenafval. Een losgelaten bloem of blad, stelen die iets korter geknipt moeten worden, of bloemen die iets minder mooi zijn en niet meer verkocht kunnen worden. Dit vinden wij natuurlijk zonde en daarom zetten wij ons bloemenafval nu in voor de productie van onze kaarten. Een win-win situatie.  

Hoe doen we dit? 

Eens per week verzamelen we al ons bloemenafval en dit sturen we naar Groot Packaging, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van mooie producten met bloemenafval. Een paar dagen later ontvangen we dan het papier met het verwerkte bloemenafval erin. Voor 1 kg papier wordt 1 kg bloemenafval gebruikt. Dit papier stoppen wij vervolgens in onze printer waarmee we onze kaartjes drukken. Op deze manier maken we eco-friendly kaartjes bij jouw zakelijke geschenk(en).